zaterdag 17 augustus 2019

Leuk

 


“Fietsen is heel effectief door de dopaminen en endorfinen die ik aanmaak. Na een uur trappen is het leven weer leuk,” vertel ik aan de Volkskrant.

Maar naast het schrijven van een tweet, artikel of analyse over wapenhandel kunnen ook een knalblauwe watersnuffel, een bleke bovist langs het asfalt, meeuwen in zee of een paars heideveld geen kwaad.
watersnuffel

2 opmerkingen:

Rondetijd zei

Was een interessant artikel in de Volkskrant, Martin. En ik weet nu ook wat meer over de mens achter Martin Broek. Je fietstochten die voor mij heel verrassend een diepere achtergrond blijken te hebben. Je loopt er niet mee te koop, dat siert je, en je weet het aangename met de "plicht" te verenigen, dat siert je dubbel.

PS: Mooie foto's bij het artikel. Ik zou je niet hebben herkend. Wordt nu toch eens tijd om je profielfoto aan te passen. :-)

martin zei

Ja die foto hier is tien jaar oud schat ik, een selfie op een terras in het park, gemaakt met de kamera van en vriend die sindsdien een vrouw, koophuis en twee kinderen heeft gekregen, zo oud dus. Hij leek toen al niet.

Een beetje loop ik er wel mee te koop, want ik vind dat de mens kwetsbaarder is dan het beeld waar we het liefst van uit gaan, maar ik probeer het te doseren.