dinsdag 30 juni 2015

Daggie uit in Brediusbad


(Helaas is het bad inmiddels onbetaalbaar duur geworden. 
Niet alleen het woningaabod, ook de buurtvoorzieningen worden veryupt.)
Er zijn nu ook al stoelen te huur in 't brediusbad. Vanmorgen gingen ze als zoete broodjes de toonbank over. Dus wees snel en je kan ook doen alsof je in Zandvoort of Griekenland ligt te bakken in je eigen Spaarndammerbuurt/Westerpark.

Baantjes trekken ging vanmorgen ook nog heerlijk. Met een kopje koffie en een cornetto heb ik me prettig verdiept in dure en gevaarlijke onderwaterbootjes. Wat een leven!

P.S. Over de Grieken gesproken demonstreer vandaag om 18.30 ff mee op het Marie Heinekenplein in Amsterdam (de Pijp).
30/6/2015
AMSTERDAM IS CALLING !
De vernedering van een heel volk.De ECB dreigt te stoppen met de financiering van de Griekse banken. Dit is een actie van financiële oorlog tegen Griekenland en doelt op de ineenstorting van de Griekse bankensector en op de boycot van het door de Griekse regering aangekondigd referendum op 5/7/2015. Deze acties worden uitgevoerd door technocraten die nooit verkozen zijn door het volk en hebben dus geen mandaat.
 

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΚΑΛΕΙ ΕΥΡΩΠΗ!
Η ταπείνωση ενός ολόκληρου λαού.
Η ΕΚΤ απειλεί να κόψει την ρευστότητα των Ελληνικών τραπεζών. Αυτή είναι μια πρακτική οικονομικού πολέμου εναντίον της Ελλάδας και έχει στόχο την κατάρρευση του Ελληνικού τραπεζικού τομέα και το σαμποτάζ του δημοψηφίσματος που ανακοίνωσε η Ελληνική κυβέρνηση για τις 5/7/2015. Αυτές οι πρακτικές εκτελούνται από τεχνοκράτες που ποτέ δεν εξελέγησαν και ως εκ τούτου δεν έχουν καμία απολύτως λαϊκή εντολή.


Geen opmerkingen: