woensdag 14 december 2016

BladblazerRijd langs de plek waar gisteren journalisten en politie in de clinch lagen, omdat de rechten van eerstgenoemden door tweede groep onrechtmatig werden gehinderd. Er was explosief materiaal in de auto van een arrestatieteam ontploft. Als daar journalisten op afkomen dan doen ze hun werk goed. Hinder van de politie is onwenselijk.

Kan naar Schaap vangt Botje. Daar o.a. Zhini Ă–zdil, de voormalig columnist die nu GroenLinks Tweede Kamerkandidaat is; van agenda zetter naar agendavolger. Want opvolgen wat de pers aandraagt is toch een belangrijk deel van dat werk op die km² in Den Haag. Jammer.

Lees dat je beter het TV-nieuws kan negeren, omdat dit niet veel meer dan vaag noties van een deel van de ontwikkelingen in de wereld geeft en je beter drie boeken over een onderwerp kan lezen (weet je meer over dat onderwerp dan overige 99% wereldbewoners).

Twitter over Jemen, omdat dit de VS en VK een groot onderwerp is en het Engels de dominante taal en je daarover dus makkelijker iets vindt. Misschien wat meer doen aan wapens naar Turkije.

Stap op de fiets in een straat vol troep waar de bladblazer weer blaast. Rijd door grijs weer, zonnige luchten en terug door nevels. Het strand ligt er sereen bij, de zee is kalm.


Iedere woensdagmiddag fiets ik naar het strand, neem een duik en fiets weer terug. Op Facebook plaats ik later vrijwel altijd een korte tekst met een aantal foto's waar van die hierboven er een is. 


Geen opmerkingen: