zondag 12 november 2017

on surfari to stayHij neemt zijn wetsuite mee. Zij een lange warme blauwe jas. De kite zit al in de tas. De camera wordt voorzien van een 24-70mm f/1.8. Voor de zekerheid gaat er een 400mm mee. Maar het is niet haar bedoeling om hem zwevend door de lucht en over de golven vast te leggen. Dus die is eigenlijk overbodig.

Het is een ruim uur rijden van Amersfoort naar Langvelderslag. Maar dat is geen straf. Hij zet zijn Beach Boys lekker stomend en stampend aan. De beat komt uit de – nog geen € 200 - Pioneer GXT-3706b. Maar geweldig! De auto zelf is stil en wordt onderweg bekeken. De Tesla Model S heeft geen moeite met deze afstand. Hij haalt ruim 400 km op een volle accu. Milieubewust rijden hoeft geen straf te zijn.

De foto's zijn voor een lifestyle blad en voor zijn ouders. Zijn vader is CEO – of zit in ieder geval in de directie­ – van een Nederlands bedrijf in Singapore; iets met IT. Ze zijn blij als ze hun sportieve zoon aan de muur kunnen hangen. Hij heeft zijn master in science of management dan wel niet afgerond, maar hij is wel geslaagd.

Waarom loopt die f*cking vuilnisbak nu door het beeld.

Geen opmerkingen: